- BaRaNg bRaNdEd mUrAh - Headline Animator

Monday, February 28, 2011

Baju Canterbury Murah -SOLD-

Lately ni semenjak tukar pengurusan kerja-kerja semakin banyak..so masa nak update blog ni dah kurang skit..tp alhamdulillah banyak petanda positif yang aku dapat belajar..walaupun bz aku cuba juga adakan masa untuk update..so hari ni aku nak tunjukan dua helai baju canterbury..kepada peminat Rugby memang jenama ni famous la..so layan gambar dlu ok..
Condition 8/10
 SIZE S (mcm size M)
Full pic T-Shirt Canterbury
Kat color belakang ada tulisan Canterbury

Condition 8/10
SIZE M
Full pic baju
Size M

2 comments:

  1. oh..baju ni hold pasal dah ada org booking..n dah dijual dah :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...