- BaRaNg bRaNdEd mUrAh - Headline Animator

Monday, October 18, 2010

Nokia N96 -SOLD-

Nak di pendekan cerita..Handphone ni di beli adalah hadiah untuk ayah aku..bukan hadiah besday..tapi hadiah sebab nak senang berkomunikasi dengan ayah aku..so bila dah bagi handphone baik punya ni..ayah aku cakap terlalu complicated..so dia tknak la pakai..adeh..so dari terbiar tak digunakan..walaupun sayang.. jual aje la..
Tengok gambar memang menarik..gambar ni aku amik kat google aje..type NOKIA N96 sure berlambak gambar kat situ..takut juga pakai gambar2 orang ni..takut hak cipta terpelihara..so kena la bagi credit skit sebab dah guna gambar dorg kan..thanks la yer..
Sepanjang Handphone ni ada kat aku..aku tak pernah plak tahu bole buat macam ni..menarik juga..tengok gambar ni baru aku tahu hehe..
Gambar dari hadapan..dulu masa mula2 keluar handphone ni memang famous la..skang ni..kurang skit..tapi masih ada harga hehe..thanks kat google image sebab bagi gambar2 terbaik yang gapat aku guna pakai.. 

*** Sold to Cik Asmah, Cheras

3 comments:

  1. Maaf..atas sebab2 tertentu nama terpaksa di rahsiakan buat masa ini hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...