- BaRaNg bRaNdEd mUrAh - Headline Animator

Tuesday, October 19, 2010

NOS Wallet OXMOX Money Box RM50

Wallet hip hip untuk dijual hehe..jenama OXMOX..tag line dia "Wallet for ubrban people" Jenama ni satu geng dengan beg DEUTER..sesuai untuk hadiah untuk anak buah..kalau nak pakai sendiri pun boleh..ada rantai lagi 2 hehe..confirm tak kena curi hehe..barang baru..tak pernah pakai pun..simpan punya simpan terus tak pakai hehe..nak jual murah aje..kalau nak tau harga boleh check kat google..harga convert duit malaysia ++ pos dekat rm400..so memang berbaloi la..

Gambar dari depan..
Gambar dari side lain plak..
Gambar dari bahagian dalam pun menarik... kredit to Cik Nani yang tolong amik gambar..


3 comments:

  1. Thanks..still new..this wallet i get in 1997..:)

    ReplyDelete
  2. beli di mana ya, mau beli yang ini, cuma posisi di indonesia

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...